Ročno izdelane vaze iz keramike za rože

Vaza je lahko že sama po sebi prelep dodatek v prostoru. Če želite, da pokaže nekaj več, absolutno dodajte cvetje. Če ste bolj iznajdljivi, lahko v vazo postavite kaj drugega, mogoče malo drugačno dekoracijo. Veje lahko pobarvate z zlati ali srebrnim sprejem. Na veje lahko obesite okraske. Zaradi različnih oblik, leska, estetike vaz jih boste zlahka vključili v kakšen koli prostor. Seveda, pa je odvisno od vas kakšen učinek želite doseči. Kombinirate lahko več materialov, oblik. In zagotovo boste našli primerno za vas v spletni trgovini PANNArt ceramics, kjer imate izbiro vaz, različnih oblik in velikosti. Ročno izdelane vaze iz keramike za rože so odličen dodatek za vsak dom.

.

Ročno izdelane vaze iz keramike za rože
vaza KUGLI z suhimi vejami

.

Kako ročno izdelane vaze iz keramike za rože umestiti v prostor?

.

Mogoče se sprašujete, če keramična vaza ustreza vašemu prostoru, če ga bo dopolnila, ali bo morda izstopala? Vaša vaza lahko spreminja prostor, mu vedno doda kaj novega, ga osveži. Odvisno od tega kaj želite doseči. Vaza je lahko že sama po sebi umetniško delo, še posebej če je ročno delo.  In kot takšna, je zato tudi krasno darilo za najrazličnejše priložnosti. Lahko se odločite in kupite dve vazi različnih oblik in jih postavite eno poleg druge. Če vam odgovarja bolj minimalističen slog, je to super rešitev za vas. Še vedno pa boste lahko dodali rože ali premaknili vazo in že imate nov videz.

.

V videu si lahko ogledate nekaj idej o tem, kako aranžirati cvetje v vazo:

.

Kako ohraniti cvetje sveže dlje časa v keramični vazi?

.

Ko vam ni do umetnih rož, ali kakšne druge dekoracije in bi radi preprosto imeli sveže cvetje v vazi se verjetno sprašujete, kako ga ohraniti svežega dlje časa (1). Paziti morate na to, da stebla odrežete poševno z ostrim nožem in ne s škarjami, saj te stisnejo steblo. S poševnim rezom bomo povečali površini skozi katero bo roža lahko srkala vodo. Vsakodnevno je potrebno preveriti, če so vsa stebla v vodi. Odcvetele rože vedno sproti pobiramo stran, da bi drugi cvetovi ostali sveži dlje časa. Paziti moramo tudi, da če so listih začeli veneti, da ne sežejo v vodo, saj so lahko vir okužb. Tako je najboljše, da se listje sproti odstranjuje. Sedaj veste kako skrbeti za rezano cvetje, tako da se kar pogumno podajte v aranžiranje.