Vsi, ki ste ravno pred nalogo, da morate nekoga obdarovati, boste z veseljem prebrali spodnji prispevek, ki govori o tem kako izbiramo izvirna darila za prijateljico. Tako, da boste izbrali hitro, da bo prijateljica zadovoljna, obenem pa ne bo preveč trpela niti vaša denarnica.

Darila za prijateljice glede na njihovo starost

Prave prijateljice, če izvzamemo šolske in študentske dni, ostanejo v zrelejših letih, le še v manjšem številu. In kadar iščemo darilo za prijateljico, ki je stara npr. 30 ali 40 let, včasih pridemo do zagate, kajti ni enostavno podariti nekaj uporabnega, unikatnega in povrh še takega, kar bo dalo prijateljici vedeti, da ne kupujemo zgolj zato, ker je ena izmed mnogih, ampak ker je prav posebna prijateljica.

Izvirna darila za prijateljico
Izvirna darila za prijateljico, boste našli tudi v spletni trgovini MimiPorcelan.si

Seveda je včasih to kaj kupiti prijateljici, ki ima 40 let in, ki ima praktično že vse, razmeroma težko, a, če ste res dobre prijateljice, bi lahko morebiti dobra ideja bila nakup kakšne vaze višje blagovne znamke. Če je finančni vložek za nakup izvirnega darila mišljen manjši, bi bila odlična ideja lahko kakšna prestižna in unikatna skodelica. 

Vsaka prijateljica bo hvaležna “pomoči” pri urejanju jedilnega servisa. Krožniki, dekorativne vaze, čajnik, jedilni pribor in skodelice res, da dobimo v vsaki trgovini, a, če to isto reč kupimo s priznano blagovno znamko, bo takšno izvirno darilo za prijateljico, sigurno nekaj posebnega.

Če se boste odločili kupiti darila kot so vaze, jušniki in čajniki, med priznanimi blagovnimi znamkami ne pozabite na znamke Rosenthal, Weimar, Dunoon, itd…

Uporabna in izvirna darila za prijateljico

Po drugi strani ali pa, če že kupujete izvirna darila za prijateljico, in se nagibate k nakupu daril kot so skodelice (npr. za kavo ali čaj), veste, da vaša prijateljica tudi rada pije kavo ali čaj.

Zakaj ji torej kot res izvirno darilo ne bi kupili unikatne kave. Aromatizirana kava ameriškega oreha ali poseben, krasen in dekorativni bambusov lonček, je lahko odlična ideja za darilo.

Dišeče svečke, čokoladna pisma in podobna darila so samo nekatere izmed idej za obdarovanje, sicer pa verjetno eno izmed največjih ponudb na področju praktičnih, izvirnih in uporabnih daril, za prijateljice, na spletu, nudi spletna trgovina ZlataPtička.si. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na povezavi.

izvirna darila za prijateljico