Morda še ne veš kako bo potekala tvoja fantovščina? Potem je čas, da nas obiščeš na Paintballu Ljubljana in tvoja fantovščina bo naravnost noro dobra. Pri nas ponujamo veliko različnih idej, kaj početi, kot na primer Laser Tag, Nerf, Paintball Indoor, Low Impact Paintball itd.

Prestavili vam bomo nekaj najpogostejših idej, da bo fantovščina vrhunska.

Pred vsako igro je seveda potrebna zaščita, ki vsebuje masko za obraz, marker, obleko – kombinezon, loader, armor ter tudi poseben kostum za ženina. Pred vsako igro poskrbimo, da se ogrejete, seveda pa ženinu ne bo manjkalo izzivov.

Kaj je igra Laser Tag

Gre za zelo zanimivo igro, ki je popolnoma neboleča in s katero je fantovščina nepozabna. Vsak igralec dobi marker, ki strelja posebne rdeče žarke. Poleg markerja pa imajo igralci na glavi nameščene posebne trakove, ki te žarke zaznavajo. Cilj igre je zadeti nasprotnika z laserjem v signale, ki jih ima na glavi. Ko je nekdo zadet, mu trak zavibrira. Cilj igre je tudi osvojiti notranji prostor (»areno«) ter zavzeti bazo nasprotnikov.

Fantovščina z igranjem Paintballa

Paintball verjetno že vsi poznate. Gre za igro, ki se jo običajno igre zunaj na poligonih ali v naravi. Pri nas smo poskrbeli za veliko različnih ovir, kot na primer jarkov, vzpetin, pregrad in podobno. Posamezniki uporabljajo markerje s posebnimi metki, posebno zaščitno obleko in neprebojne jopiče ter masko. Poznamo različne cilje iger, na primer zaseganje zastave, napad in obramba, zaščita glavnega pred drugimi in podobno.

Kaj je prednost Indoor Paintballa

Pravzaprav gre za enako zadevo kot navadni Paintball, le da se tukaj igra v notranjih prostorih. Vendar to ne pomeni, da je igra manj kvalitetna. Tudi v notranjosti vam pripravimo kar se da najboljši poligon, polen ovir kot če bi igrali zunaj. Poleg tega vam dež ne more prekrižati planov in fantovščina se lahko izvede na vsak način.

Podali smo zgolj nekaj najosnovnejših idej, zakaj je fantovščina pri Paintball Ljubljana odlična izbira. Se vidimo.