Vedeževanje za leto 2018 – katero tehniko bi izbrali?

Sploh v začetku posameznega leta je napovedovanje prihodnosti zelo priljubljeno. Vsi bi radi vedeli kako so jim naklonjene zvezde na ljubezenskem področju, kaj bo s financami, kako kaže na poslovnem področju itd. Revije in splet sta polna raznih letnih horoskopov in različnih napovedi za prihajajoče leto. Takšne napovedi so zabavne. Vendar je lahko vedeževanje za leto 2018 nadvse koristno in praktično. Če se odločite za osebno napoved, za osebni vpogled v leto 2018 in k zadevi pristopite resno, boste od takšne napovedi dobili največ.

Vedeževanje za leto 2018

 

Obstaja več različnih tehnik napovedovanja prihodnosti. Izberite takšno tehniko, ki vas najbolj pritegne ter  najboljše vedeževalke, če se seveda odločite za vpogled v prihodnost  preko telefonskih linij.  Vedeževanje za leto 2018 vam naj služi kot zemljevid. Z njegovo pomočjo se boste izognili slabim stvarem, raziskovali dobre in rasli v pravo smer.

 

 

Različne tehnike napovedovanja prihodnosti

Najprej kratek pogled v zgodovino. S širjenjem pismenosti so se začela prevajati različna besedila na temo vedeževanja in znanje se je začelo hitro širiti. Izum tiska pa je še dodatno pripomogel, da je znanje o vedeževalskih tehnikah postajalo vse dostopnejše. Slednje je omogočilo razvoj kompleksnejših sistemov vedeževanja.

 

Vedeževanje iz kart je ena najbolj priljubljenih tehnik vedeževanja. Na voljo je več vrst kart za prerokovanje: tarot karte, ciganske karte, tudi remi karte, angelske karte. Za vedeževanje se lahko uporablja  praktično kakršnekoli karte, ki vam pridejo pod roke.

Vedeževanje za leto 2018Zelo priljubljena vedeževalska tehnika je tudi astrologija oziroma izdelava osebne napovedi, za katero je osnova rojstni datum, ura ter kraj rojstva posameznika. Astrolog vam na podlagi položaja planetov ob vašem rojstvu in trenutnega položaja izračuna in napove, v katero smer se bo odvijalo življenje. Vedeževanje za leto 2018 je v obliki izdelave osebne astrološke karte in napovedi zelo priljubljeno.

 

Praktično in priročno je tudi prerokovanje iz kavne usedline, s pomočjo katere razlagamo pomen posameznih simbolov ali vzorcev, ki se pojavijo na usedlini. Vsak del skodelice ima svojo pomen, odvisen od tega, kaj želimo v kavni usedlini videti. Del skodelice okoli dna lahko predstavlja preteklost, del proti zgornjemu robu pa sedanjost ali prihodnost. Del okrog ročaja lahko predstavlja spraševalca, del desno od ročaja pa lahko na primer predstavlja partnerstvo.

Vedeževanje za leto 2018 naj bo prav posebno

Če vas nič od naštetega ne pritegne, se lahko odločite za kakšno manj poznano tehniko. Vedeževanje iz dlani temelji na analizi črt, ki potekajo na dlaneh in lahko kažejo, tako kratkoročne kot tudi dolgoročne napovedi. Poleg črt je pri tej tehniki pomembna tudi čvrstost roke, kakšne so blazinice na prstih,  stisk roke in podobno. (1)

 

Eden od načinov vedeževanja, ki je vsem bolj poznan predvsem iz filmov je gledanje v kristalno kroglo. Nekateri vedeževalci v kristalni krogli vidijo sence, drugim pa krogla služi kot pripomoček za umiritev uma in sprostitev, s čimer postanejo dober, čist kanal, za pridobivanje jasnih uvidov.

 

Za vedeževanje za leto 2018 si izberite tehniko in vedeževalce, ki vas najbolj pritegnejo, saj boste tako imeli od napovedi največ koristi.  Naj vam to ne predstavlja le zabave. Naj bo to del strateškega plana, kako kar najbolje preživeti v letu 2018. Navsezadnje si lahko vedežujete tudi sami. Vsak dan, hitro, enostavno in preprosto.