Team building delavnica za ekipo MatijaZajšek.com

V okviru team building delavnic, ki se jih priporoča za praktično vse vrste ekip in skupin (športne ekipe, delovne skupine, podjetja, freelancer ekipe, itd…) je bila ena izmed zadnjih team building delavnic, ki je bila organizirana izpod peresa slovenske agencije za organizacijo in izvedbo team buildingov ETC Adriatic, delavnica namenjena ekipi, ki sodeluje na spletni strani MatijaZajšek.com.

Med vsemi programi, ki jih ponuja agencija ETC Adriatic (bitka za prestol, newyorška borza, etc treasure hunt, grand prix dirka, epic hunt,…) so se v ekipi www.MatijaZajšek.com, odločili za kombinacijo grand prix dirke in poslovnega piknika, saj je bil namen team building druženja in celotnega programa, ne samo druženje in zabava, temveč tudi mreženje in spoznavanje novih veščin na področju spletnega in digitalnega marketinga.

Team buildign delavnica je bila organizirana v stilu odprtega tipa, tako za obstoječe poslovne partnerje ekipe MatijaZajšek.com, kot tudi za interesente (digitalne freelancerje in podjetja, ki se šele zanimajo za sodelovanje z ekipo).

Celotna delavnica je bila celodnevna in se je začela že z jutranjim snidenjem, na eni izmed najbolj priznanih lokacij ob reki Savinji, ki omogoča izvedbo najrazličnejših prireditev celo do 250 oseb, lokacija pa je tudi bila zelo primerna tako za tiste, ki prihajajo iz okolice Ljubljane (oddaljenost cca 70 km) kot tudi tiste, ki so prišli iz štajerskega konca, saj je lokacija oddaljena cca. 95 km od Maribora.

Team building delavnica za ekipo MatijaZajšek.com

Zraven klasične grand prix dirke s kolesi po naravi, se je po odličnem, poučnem delu, mreženje in celotna delavnica nadaljevala s športnimi aktivnostmi in zabavo do poznih večernih ur.

Ker je danes večini skupin, ki že izvajajo svoje delavnice za team building, kristalno jasno kaj lahko team building prinese podjetju oz. skupini že na srednji rok, kaj šele na daljši, lahko na tem mestu samo zapišemo, da ekipa MatijaZajšek.com s podjetjem ETC Adriatic sodeluje že vrsto let.

Vsi, ki pa bi potrebovali še dodatne argumente zakaj se odločiti za team building vašega podjetja in tudi kako izbrati pravi program in ponudnika za izvedbo celotne delavnice, pa povabljeni na blog spletne strani ETC Adriatic, kjer so argumenti in nasveti za izbiro team building agencije, razloženi še bolj podrobno.