A ste morda v Google vtipkali “team building cenik” ?

Nedvomno je za vse, ki se zanimajo za organizacijo team building dogodka za svoje podjetje in zaposlene, ena izmed pomembnejših postavk, na podlagi katere se sploh odločimo za organizacijo in izvedbo team buildinga preko izbrane team building agencije, cenik team buildinga, ključen. Saj ga ni podjetnika, ki bi bil zainteresiran za izvedbo team buildinga ne glede na ceno in ne glede na kakovost, pri komerkoli.

Zato smo spodaj, za podjetja, pripravili kratke, a praktične in predvsem uporabne napotke, ki jim bodo pomagali, da bodo ne samo prišli do ugodnega cenika za izvedbo team buildinga, ampak predvsem, da bodo našli agencijo, ki lahko ponudi izvedbo team buildinga za točno specifične potrebe podjetja.

Cene za različne team building programe za podjetja si lahko ogledate na povezavi. Izberite želen team building program in preverite cenik za želen program. Cenik team building programov je objavljen tudi v katalogu programov, ki ga najdete na povezavi.team building cenik

Team building cenik in zakaj so cene team building programov med agencijami tako ralične?

Organizacija team building programa niti pri dveh agencijah, ne poteka na enak način, obenem pa ju ni dveh team building programov, ki bi v svojo storitev vključevala enak program.

Pri nekaterih agencijah na višino cene team building programa, vpliva poudarek na sam dogodek in spremljevalne aktivnosti (seminar, izbor predavateljev, organizacija prostora in pripomočkov, ipd…), pri drugih je cenik team building dogodka vezan tudi na število prenočitev, oddaljenost do kraja dogodka, specifične želje in potrebe (pri organizaciji team building iger in celotnega programa).

Že iz tega stališča je logično, da cena team buildinga, ne more biti enaka, niti pri dveh ponudnikih. Zelo zanimiv slvenski ponudnik team building programov je tudi podjetje Trnulja, ki svoje team building programe, zasnuje predvsem na ekološki kulinarični zasnovi ter na izvedbi programov v okolici Ljubljanskega barja.

Kako priti do primerljive cene med posameznimi ponudniki team building programov?

Da bi lahko cenovno primerjali dve team building ponudbi (različnih agencij), je že iz zgornjega poglavja, razvidno, da je slednje edino mogoče, če primerjamo hruške s hruškami in jabolka z jabolki. To pomeni, da potrebujemo dve ponudbi, cenovno ovrednoteni za približno enak (če ne že posvem enak) team building program, če pa želimo biti povsem izenačeni v primerjanju dveh ponudb, pa moramo biti pozorni na prav vsako malenkost v teh dveh ponudbah (npr. tudi enaka gostinska ponudba, enaka izvedba iger (z enakimi pripomočki in igrali), enaka oddaljenost do dogodka izvedbe team buildinga, enako število animatorjev, ipd…) Iz zapisanega sodeč, je zato edina pot, da pridemo do primerljivega cenika za izvedbo team building programa, je zato, ta, da team building agencijam, sami ponudimo svoj itinerar (in predlog izvedbe) team building dogodka oz. delavnice. Za lažje razumevanje, zakaj gre pri izvedbi team buildinga in določanju cene za vsak team building program, za specifiko, si oglejte naš zapis o delavnici za zelišča v pomoč pri stresu. Oznake besed: team building cenik